logoro

Republica Мoldova Chișinau str. Pushkin 44

Prima   Ştiri   Despre Uniunea   Evenimente   Contacte   Forum
Ediția 2021 a catalogului Tondach Sistem complet de acoperiș ceramic    
 

 uarm catalog

Vă anunțăm cu bucurie că ediția 2021 a catalogului Tondach Sistem complet de acoperiș ceramic a ieșit din tipar și va fi distribuită în cel mai scurt timp colegilor noștri din echipa de vânzări și în locațiile partenerilor.

Începând de astăzi puteți să răsfoiți noul catalog, pe care îl găsiți atat în format fizic la sediul nostru, cât și în format digital AICI.

Ediția 2021 are un format nou, cu focus mai mare pe zona de inspirație, conține informații detaliate despre cele 27 produse în culori, formate și finisaje variate și reprezintă un ghid extrem de util pentru realizarea oricărui proiect de acoperiș ceramic.

De asemenea, ediția nouă vine și cu vești noi: anul acesta completăm cele 6 game de țiglă ceramică din portofoliul Tondach cu 10 produse noi, spectaculoase și inovative care vă vor surprinde plăcut!

Vedeta sezonului este noua țiglă ceramică TONDACH V11 Porsche Design!

Pasiune pentru design, expertiză tehnică, multă creativitate: aceasta a fost rețeta de succes a dezvoltării produselor Tondach V11 de către designerii celebrului brand Porsche.

Pentru prima dată în istoria sa, Wienerberger a colaborat  cu parteneri  externi pentru a crea un produs cu o armonie perfectă între design și tehnologie.

Descoperiți noul catalog Tondach Sistem complet de acoperiș ceramic 2021!

Sperăm că v-am făcut curioși și vă dorim lectură plăcută!

 

 

 
   
 
 

Uniunea Arhitecților din Republica Molodva - 2021

Top