logoro

Republica Мoldova Chișinau str. Pushkin 44

Prima   Ştiri   Despre Uniunea   Evenimente   Contacte   Forum
Felicitari cu Ziua Arhitectorului!    
 

 

uarm 2021 1

STIMAȚI COLEGI!   DRAGI PRIETENI!


    Оn ajunul Zilei internaționale a Arhitecturii și Habitatului și Zilei naționale a Arhitecturii, din numele Consiliului de administrare a Uniunii Arhitecților mă adresez către Domniile voastre cu un mesaj de constatare a situației create оn rezultatul provocărilor epidemiologice și de felicitare cu frumoasa sărbătoare profesională.

     Spre regret, restricțiile impuse de răspвndirea COVID-19 a făcut imposibilă organizarea celebrării aniversării a 75 ani de la fondarea asociației noastre de creație оn anul trecut și congresului ordinar al Uniunii Arhitecților оn anul curent.
Evident, că acest motiv a influențat activismul оn viața noastră cotidiană, a oprit relațiile de colaborare cu colegii din vecinătăți și оntвlnirile noastre tradiționale.

     Dar, indiferent de situația creată, de obstacolele care le creează pericolul pandemic, noi vom rămăne optimiști, cu o viziune clară despre viitor și cu marea dorință de a comunica, de a colabora și de a amplifica relațiile stabilite anterior.
     Felicitări sincere cu sărbătoarea noastră profesională, sănătate, prosperare, realizări frumoase оn colective și familii.
La Mulți ani!!!

Оn numele conducerii
                                                             Uniunii Arhitecților Republicii Moldova,
                                                                                                   Iurie POVAR,
                                                                                                       Președinte

 

Uniunea Arhitecților din Republica Molodva - 2021

Top